Om os

Janni Bjerregaard er havearkitekt, produktudvikler og grundlægger af RoomOutside.

Som uddannet hortonom, specialist i havebrug, og ph.d. har Janni forsket i terapihaver, plantefysiologi og biodiversitet og har undervist på flere europæiske universiteter i plantekvalitet.

Janni forbinder sin dybe faglige viden om haven med en stor passion for nordisk og klassisk æstetik og design.

Det handler om at skabe haverum, der støtter op om naturens og vores egen trivsel.

Haven er et stykke natur, som vi forvalter i en periode, hvor den skal være en del af husets og beboernes historie.

Med gode materialer og æstetiske valg kan vi skabe rammer som får den oprindelige, autentiske skønhed til at stå frem.

Det gør vi

RoomOutside tilbyder at skabe dit haverum fra ideudvikling til totalentreprise.

Vi trækker på et vidtforgrenet netværk af dygtige håndværkere, arkitekter og leverandører fra hele Europa, så vi sikrer det bedst mulige resultat.

Vi er kendt for at være kvalitetsbevidste og gå passioneret til opgaven. Fra starten indgår vi i en tæt dialog med haveejere om ønsker og muligheder og arbejder procesorienteret for løbende at forbedre og udvikle design og udførelse. Vi er kendt for at stå for hele projektstyringen og følger havens udvikling efter etablering og gerne med efterfølgende pasning.
RoomOutside er specialiseret i større projekter i klassiske huse, villaer, herregårde, godser og på slotte, hvor hele eller dele af haven omlægges.

Vi har fokus på belægninger, træer, planter, belysning, pools, men vi tilbyder også specieldesignede udekøkkener, espalier, krukkeplaner etc.

Inspiration

Inspirationen hentes i hele verden, især i Sydeuropa og Paris, hvorfra RoomOutside løbende deler æstetiske oplevelser og designideer med sine følgere på Instagram-profilen Exceptional Gardens.

En have anlægges og forandres

Haven er altid i bevægelse. Planter vokser og forgår. Efter etablering tilbydes vedligehold af haven af passionerede gartnere, hvis håndværk sikrer at havens nyvækst integreres og skaber nye oplevelser.