Unika krukkeplanter

Vi ønsker at præsentere mulighederne for at benytte større krukkeplantninger på hoteller, slotte og i private haver. Vi har derfor håndplukket krukkeplanter fra europæiske planteskoler, som præsenteres hos vores samarbejdspartnere Scheel-Larsen.

Scheel-Larsen har Danmarks største udendørsudstilling med eksklusive brands indenfor havemøbler og parasoller. Krukkerne er præsenteret i den 6.000 kvm store udstilling, der ligger i et af de mest naturskønne områder i Nordsjælland. Se en del af udvalget af krukkeplanter i udstillingen her.

Krukkeplanterne i vores unikke samling er omhyggeligt udvalgt. De ældste har en imponerende alder på mellem 20 og 45 år. Vi er grundigt bekendt med deres historie fra planteskolen, og vi fører nøje tilsyn med deres placering og pleje. Dette sikrer os muligheden for at opretholde den højeste kvalitet. Vores primære mål er at sikre den korrekte pleje og placering, så vi kan bevare og øge plantens kvalitet og værdi over tid. Hver plante er tildelt et unikt nummer, og vi registrerer nøje deres historie og pleje, hvilket sikrer optimale vækstbetingelser og muligheden for et langt planteliv på flere forskellige lokationer.

Kjærgaard Anlægsgartner samarbejder med RoomOutside og Scheel-Larsen og sikrer, at krukkeplanterne kommer sikkert frem og etablerer sig godt på deres nye placering. Ved levering tilbydes omfattende rådgivning om pleje, og der gives mulighed for at indgå vedligeholdelsesaftaler for at sikre optimal pasning.

Kjærgaard Anlægsgartner er specialiseret i at etablere eksklusive haver og vedligeholdelse af udendørsområder, herunder private haver, sommerhusgrunde, hotelhaver og gårdrum i og omkring København og Nordsjælland. Derfor kan de tilbyde at udvide pasningen af krukkeplanterne med andre vedligeholdelsesopgaver i haven efter behov.