Referencer

Anne Michelle & Christian

Charlottenlund

Janni har bistået os med haven i vores nybyggede hus, lige fra den indledende snak omkring ønsker til uderummet til design og tegning af haven, samt den løbende dialog med anlægsgartneren. Uderummet har været et vigtigt element ved det nye hjem. Da vi er forældre til små børn, har det været afgørende for os at designe en have med lav vedligehold – uden at gå på kompromis med æstetikken. Det kræver stor omtanke ift design, materialevalg og plantevalg, som vi aldrig havde klaret på egen hånd. Håndtering af koter på grunden, lovkrav, strøm, belysning, belægning, placering af terrasser, valg af materialer og planter i en nyanlagt have, var blevet for meget for os! Træer, buske, frugtplanter, stauder og blomster er alle håndplukkede til at matche vores ønsker fx med stedsegrønt, forskudt blomstring af træer og blomster, ligesom der er tænkt løsninger til minimering af ukrudt.

Det har været fantastisk at få hjælp fra Janni til design af haven, hvor hun i den grad har formået at indarbejde vores ønsker til et spændende og familievenligt uderum, og løbende har justeret skitser, så vi kunne forestille os det færdige udtryk.

Ifm anlægsgartnerens udførsel af det færdige design, var samspillet med Janni fantastisk. Her deltog hun både i opstartsmøde, kiggede forbi mens anlægsarbejdet stod på, og stod standby på telefon til at håndtere ad hoc forespørgsler på alt fra plantemønster til feberredninger med klinkerne, når virkeligheden pludselig spillede os et puds. Det har gjort en kæmpe forskel og sikret, at de flotte detaljer sidder lige i skabet. I dag har vi en smuk have, med hyggelige kroge til hele familien.

Charlotte & Thomas

Hellerup

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Janni Bjerregaard Lund i både idéfasen og i udførelsen af haven. Det har især været vigtigt, at Janni har forstået hvem vi er og hvad vi står for. I valg af planter har vi set en stor professionalisme, da hun ikke går på kompromis med plantevalg og kvalitet. Janni har hjulpet os igennem etableringsfasen, hvor hun løbende har fuldt havens tilblivelse og har indgået i koordinerende team med vores arkitekt og de forskellige håndværkere, som har hjulpet med at udføre haven. Janni har i hele fasen været informerende og involverende.

Vi har valgt at fortsætte samarbejdet med Janni i vores sommerhushave, hvor vi glæder os til at få gode råd til pasning og input til indretning o.a.

Clarissa & Søren

Birkerød

Fast hånd om detaljerne, rettidig omhu og omsorgsfuld. Det er nogle af de ord vi vil sætte på vort samarbejde med Janni Bjerregaard Lund, som hjalp os, med et større haveprojekt i 2017. Det var det, i det mindste for os, for vi havde brugt mange år, og mange tanker på at få “ født” projektet. Et langt liv har lært os, at større husprojekter kræver sans for detaljer, omhyggelighed og byggestyring ikke mindst. Det fik vi i samarbejdet med Janni, som sammen med leverandøren Sandstone, sørgede for de "rigtige fliser blev lagt på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt” … Det virkede bare! 

Vi er meget tilfredse med det færdige resultat, og vil selvfølgelig arbejde sammen med Janni en anden gang, samt anbefale hende til vore venner og bekendte.