Eksklusive haver i et klassisk design

 

Hos RoomOutside skaber vi unikke haver i klassisk havedesign, der skaber balance mellem stramme former og vilde plantninger. Vi har en stærk passion for æstetiske og inspirerende haverum, der både passer til huset og dets ejere.


Eksklusivt havedesign til klassiske huse

Vi har specialiseret os i at arbejde med eksklusive huse og haver, hvor der er behov for at sikre en sammenhæng mellem arkitektur og have. Designprocessen inkluderer hele processen fra idé til udførelse og indretning af haven. RoomOutsides ambition er altid at skabe den bedste løsning, så haven bliver en naturlig forlængelse af din bolig. Det er vigtigt at hus og have komplimenterer hinanden. Vi hjælper med både valg og indkøb af havemøbler og krukker, samt hjælpe med generel færdiggørelse af haven og vedligehold.

Et godt fundament

Hos RoomOutside har vi fokus på at udnytte elementer fra den eksisterende have i en ny haveplan. Vi sikrer at træer, buske o.a., som kan genbruges, indgår i den nye haveplan. Ældre belægninger kan få nyt liv ved at lade dem indgå i et nyt design. Vi arbejder videre med havens nuværende styrker, og bruger det af haven vi kan, for at opnå et unikt og klassisk havedesign.

Ring og hør mere på 2197 5772

.

 

 

De unikke haveelementer

 

For at skabe den unikke have er der ofte brug for specielt designede elementer f.eks. havelåger, hegn, fontæner, o.a. RoomOutside designer elementer i samarbejde med dygtige håndværkere f.eks. snedkere, smede og stenhuggere.

 

RoomOutside holder sig løbende orienteret om muligeder for at indkøbe antikke haveelementer, unika kunst, havemøbler o.a., som sikrer den fuldtendte haveoplevelse.

 

Klik her for at se billeder af vores forskellige projekter i bl.a. Hellerup, Vedbæk, Charlottenlund & Holte.

 

Dygtige samarbejdspartnere

Ved større opgaver, eller opgaver der kræver særlig opmærksomhed, hjælper vi gerne med at finde de rette håndværkere, leverandører og/eller arkitekter, der kan assistere og hjælpe os med at skabe det perfekte resultat. På den måde sikrer vi en høj overordnet kvalitet samtidig med at der er fokus på det æstetiske. RoomOutside kan efter ønske indtage rollen som haveejerens repræsentant i anlægsprocessen og dermed tage styring på hele processen fra idé til færdigt haveprojekt.

Levering af “færdige” haver

En veletableret have tager år, men der i dag muligheder for at indkøbe større træer og buske. Hvis I ønsker et hurtigt resultat er det også muligt. RoomOutside har erfaring med bestillinger af store planter og samarbejder med dygtige anlægsgartnere, som kan håndtere de store planter.  På den måde slipper man for at skulle vente på det færdige resultat, og man kan straks nyde sin flotte og eksklusive have.

Eksklusivt havedesign

Hos RoomOutside er du altid garanteret et flot og eksklusivt havedesign.

Dygtige samarbejdspartnere

RoomOutside kan hjælpe med at finde de rette håndværkere, leverandører og/eller arkitekter til vores opgaver. 

Vi designer haver i hele landet

RoomOutside løser opgaver i hele landet og har flere projekter i Charlottenlund, Hillerød, Holte, Hellerup & Birkerød.

Kontakt 

Ring til Janni B. Lund på 21 97 57 72 eller skriv til janni@roomoutside.dk. Vi har flere projekter i Nordsjælland (fx Charlottenlund, Hillerød, Hornbæk, Holte, Hellerup og Birkerød) og København ( fx Frederiksberg og Valby).